Bejelentés


Egészségére Csak természetesenKeresés a honlapon

Mi hiszünk a természet erejében

Ha fontos az Ön egészsége akkor , Isten hozta honlapunkon Újdonság: Szálláshelyet is biztosítunk! Ősidők óta ismert tény a természet gyógyereje és egészségmegörző jelleme. Táltosaink és javasasszonyaink mind természetes anyagokkal gyógyítottak. Ma azonban, egy szép almának sem lehet örülni, mert az is tele van vegyszerrel. Újra kell tanuljuk értékelni a természetességet. Mindenek elött az egészségünket megöríznünk kell, nem pedig a betegséget gyógyítani. Forduljunk bizalommal a bioételek és gyógynövény teák felé. Mindebben vagyunk mi az Önök segítségére. A gyergyói havasok tiszta csilingelő forrásvízéből és ólommentes talajából termett növények a legjobb fegyverek a betegségekkel szemben. Állataink csakis ezeket fogyasztják, minden további adalék nélkül. Az egészség érdekében, lemondtunk a többlettermelésről. Kik vagyunk mi? Az AGROBBIK egy leendő családi vállalkozás, amely jelen pillanatban még nem rendelkezik jogi formával. A Nagy Főnök, az Benedek Buzogány Imre Koppány (az ő nevének kezdőbetüi adják a vállalkozás nevét). Született 2007 július 20.-án. Mindent amit teszünk érte cselekedjük. Ő a mi ihletadónk, és csakis azt tesszük, ami az ő javára válik. Mi a szülők, Benedek Imre és Buzogány Ágnes, szintén gyergyószentmiklósi lakósok vagyunk. Legfőbb célunk, a ma már alig ismert, minden téren harmónikus család megtartása. E cél érdekében igénybe vesszük a természet és a Mindenható segítségét.


Hírek
Fogyasszon kecsketermékeket

Ha koleszterinszint problémája van, de imádja a húsételt, ha fehérje vagy laktóz érzékeny, a kecsketej akkor is fogyasztható, ha tüdőbetegségben szenved, akkor gyógyszer a kecsketej, és kósza hírekből tudom, hogy a kecsketej által gyógyultak már ki gyomorrákból is. Tőlünk megrendelheti: tej, sajt, kolbász és az igazi inyencségnek számító gidóhús itt mind megtalálható.

tovább >>


Sajt

Megrendelésre készítünk sajtot. A megrendelés által tudjuk garantálni a frisseséget, ugyanis nem használunk tartósítószereket. Választékunkban szerepel tehéntejből készült sajt, ill. túró, vagy a ritkaságnak számító kecskesajt. Fogyassza őket bizalommal egészsége érdekében.

tovább >>


Lókolbász

Házi recept alapján frissen készített lókolbász eladó, csakis természetes összetevőkből, tartósítószerek és színezék anyagok nélkül.

tovább >>Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!